forever

Jag är totalt slutkörd. Har pluggat exakt hela dagen, sedan varit på terorilektion. Det är faktist ganska intressant om jag ska vara ärligt. Jamenar man sitter ialla fall inte där och tittar på klockan hela tiden och hoppas att de ska vara slut.


De senaste dagarna har jag kännt en så stor längtan efter Johan♥ Jag känner min nästan nykär på nytt lixom, så himla härlig kännsla, eller så har jag bara insett hur mycket jag verkligen gillar honom. Inte långt kvar tills vår ett års dag heller. Jag måste hitta den perfekta presenten, jag hade ju en men det blev inte riktigt som de skulle me de. Så måste fixa ihop något mer!♥ Mest av allt hoppas jag att vi kommer göra något mysigt. Hade vart bättre om det var sommar dock. Eller en överaskning, jag älskar när folk gör de! När man verkligen inte har någon anning om de och de blir sådär spännande. En sån vill jag ha!♥

jag älskar dej Johan♥

slut på det roliga.

Jag vill bara lägga mig ner och blunda när jag tittar i min kalender. Det är hur mycket som helst dehär veckorna som kommer.

¤ Svenska redovisning
¤ Filosofi prov
¤ Fördjupande artikel klar
¤ Körlektioner
¤ Psykologi prov
¤ FN-rollspel
¤ 1 år dag med älsklingen
¤ Projektarbete klart...

Detta är bara några av de saker som just nu tynger mig, förutom 1 års dan då. De ser jag fram emot, vill göra något supermysigt så jag hoppas verkligen på de. Hade önskat att de kunde vart lite bättre väder ute. Men icke sa nicke.

Slut på lovet nu med, känns inte ok någonstans. Hade kunat ha lov i evigheter utan att de hade gjort något.
Så det blir helt enkelt att sova nu och hoppas på att tågen går som de ska imorn!

fascination

Med en misslyckad dag igår hoppas jag på att denna blir dubbelt så mycket bättre! ♥
Ska träffa älsklingen i stan och åka skridskor och senare ikväll ska jag träffa några kompisar. Har inte träffat dom på hur länge som helst så de ska bli superkul! För hoppningsvis får jag med mig älsklingen, men vi får se.

Igår fick jag ialla fall beställt lite saker på HM ♥ Bland annat denhär lillis handduken. Jag hade önskat att den skulle funnit som stor men icke sa nicke. Tycker ialla fall den är ur söt! ♥



Ska fixa mig och packa väskan nu!

double trouble

Jag var så himla glad för bara några timmar sen. Sen råkade jag förstöra allt. Men jag antar att jag är sån. Hade längtat efter att få träffa min älskling, speciellt nu för jag har klippt mig! Ville så gärna visa hur fint det blev men det kanske får vänta några dagar och då kommer det inte vara lika fint längre. För så är det alltid.

Dehär kommer alltså bli en skittråkig dag, jag kommer gå runt och ha ont i magen. Såääre. Dessutom är jag ororlig för mamma som är på sjukhuset just nu. Antagligen är det ingen farligt men hon fick ändå en akuttid.

Ska inte skriva mer nu, känner att det ändå inte blir något vettigt.

cry me a river

Jag fullkomligt älskar denhär låten! ♥
varje gång jag hör den börjar jag gråta, den är så himla fin!



Den passar prefekt en dag som denna, då allt inte är som de borde vara.

11 månader ♥

Jag skulle behöva en dos av dehär nu! ♥
Helst med min sötnos, som jag har 11 månader med idag! 
Kärleken växer bara mer och mer hela tiden mellan oss ♥



träna!

Jag har helt glömt att säga att jag är med och tävlar om att bli veckans blogg här! Så om ni inte har något speciellt för er får ni gärna rösta på mig! ♥

Kom hem från stan för inte så länge sen och nu målar jag mina naglar med det BLÅA lacket! Det fanns kvar, inte alls många men vad spelar det för roll när jag fick en. De är verkligen sådär läckert som på bilden, man behöver inte ens måla flera gånger för att det ska bli den färgen. Så himla underbart! ♥ HM's nagellack är alltså att rekomendera. Billiga och bra, som det ska vara.

När mammi kommer hem ska vi sticka iväg och träna! Så himla pepp på det just nu! ♥


blue

Nu är det gjort! På måndag kommer jag alltså på darrande ben ha min första körlektion!
Just nu känns det inte så nervöst, hon verkade jättetrevligt och många av mina kompisar har ju rekomenderat henne så det blir nog bra ialla fall.

Nu ska jag in till stan och leta blått nagellack! Hoppas det som fanns på HM för ett tag sen fortfarande finns kvar. Det ser så himla läckert ut och jag älskar nagellack som ser ut som godis! ♥ Finns inte de kvar, får jag leta efter ett liknade för detta måste jag verkligen ha!




-Telefonen nästa!

Jag måste ta mod till mig och ringa de där himlans samtalet, ska boka körlektion. Hade varit så himla mycket lättare om man kunde gå dit och boka istället. Telefonskräck är vad jag har! Varje gång jag ska ringa en människa jag inte känner vrider det sig i magen, trots det har jag gjort det så himla många gånger. (telefonintervjuer)

Nej, nu ska jag ta några djupa andetag och sedan låta de gå fort... för jag vill verkligen ha de där rosa lilla kortet med en ur läcker bild på mig i min plånkis. När kassörskan, vakten på utestället osv frågan "får jag se legg?", då ska jag stolt visa upp mitt körkort och innombords kommer jag sjunga något i stil med "woh-oh-oh loooser!"
Haha, nu blev jag lite peppad faktiskt! - Telefonen nästa!


tiktok

Jag säger godmorgon med denhär låten! Precis en sån man behöver på morgonen för att bli lite pepp. Har en lång dag framför mig, inte speciellt jobbiga lektioner men en redovisning jag absolut inte är nöjd med! isch. Sen ska jag på risketta idag med, mina vänner har inte varit lite snåla med att säga hur TRÅKIGT det är. Men någon gång måste man ju ändå!




Inspiration från HM

Jag klickade in mig på hm's hemsida för inspiration och detta var vad jag fann! Vissa av grejerna har jag redan bestämmt mig för att klicka hem, som det urgulliga mimmi linnet, halterneck toppen och det svarta skorna. Funderar även på byxdressen då den är supersweet! ♥

Just nu tittar jag på Project runway, det om något är INSPIRATION! ♥



1. 29.50:-
2. 149:-
3. 149:-
4. 99:-
5. 99:-
6. 199:-
7. 299:-
8. 249:-
9. 99:-
10: 249:-


Lördag 6/2

Det var jättekul att åka skridskor, trots att jag fick ont i foten och att min åkning inte är i närheten av Johans.
Men man kan ju inte alltid vara bäst på allt. hehe.

Idag har vi inte gjort så mycket. Tittat lite tv och så åkte vi till stan, hann väll vara där max 20 minuter innan affärerna stängde, lyckat! Jag har småsurat lite över en tröja jag velat ha men som inte fanns kvar. Man kan väll säga att jag inte direkt varit mig själv idag. Totalt överkännslig!

Dock lyckades älsklingen få mig på rätt bra humör ialla fall genom att säga de sötaste av söta saker. Man blir så lycklig av att få höra sånt och ibland måste man få ha sina dåliga dagar. Faktiskt.


mina supersnygga skridskor! wiee.


Nu sitter jag och roar mig med att läsa felsms, det är något så otorligt kul! ♥
Har inte så mycket mer att skriva just nu, ska nog hoppa i säng snart, ögonen går i kors.


skridskor ♥

Jag sitter och skriver på min artikel om politiska fångar, det går väll sådär tror jag.
Har verkligen ingen motivation till det, vill bara att klockan ska bli halv tre så jag får gå hem någon gång.

Om jag har tur ska jag åka skridskor senare idag, längtar verkligen! Det blir istället för bion.
Jag älskar att åka skridskor, det är så otroligt roligt. Inte för att jag är sådär jättebra men ändå! ♥




nostalgitripp ♥

Jag är så otroligt, otroligt trött så jag vet verkligen inte vad! Helt stört. Antar att jag snart kommer hoppa i säng och titta lite på tv eller läsa lite innan jag ska sova. Har sovmorgon imorgon ialla fall, börjar först kl.11 vilket är superskönt!

Mina fredagar i övrigt är väldigt lugna. Vi börjar med redaktionsmöte då vi proppar i oss kakor, yammie! ♥
Resten av dagen sitter vi vid datorerna och jobbar med det som behövs. Alltså inte speciellt ansträngande, bara när man måste göra intervjuer eller skriva på en artikel som inte går framåt någonstans.

Just nu gör jag inte speciellt mycket, sitter bara här och lyssnar på Hansons Mmmbop. Alltså den är så otroligt bra och en sån nostalgitripp! Jag minns hur "kär" jag var i minstingen men inte vågade erkänna det för någon. Varje gång någon sa det totalnekade man det. Det måste nog ha varit bland det bästa när man var lite, alla kändisar man kunde bli kär i. Så himla underbart! ♥ Nu funkar det ju inte riktigt så, men sen behöver jag inte direkt tänka så längre heller. Jag har ju min drömprins som jag inte kommer släppa till något pris! ♥





Viktoria som Barbiedocka


Källa+bild


Ja, Viktora har alltså fått sin egna Barbiedocka! Min första tanke var något i stil med "ööh okej?" när jag sedan läste vidare i artikeln stod det att det var en hyllningsdocka då hon är en förebild för tjejer. Den kommer alltså inte gå att köpa utan den finns bara i ett exemplar och kommer inte säljas i affär. 

Det var väll något kul tycker jag nu. Jag minns när jag var liten och älskade alla mina Barbie dockor. De som säger att Barbie inte är bra för barn då dockorna skulle vara för "perfekta" har helt fel. Inte satt jag och tänkte när jag var liten "åh, jag vill ha lika stora bröst och smal midja som Barbie" Jag skulle mer än gärna bli en Barbiedocka, tänk vad kul det skulle vart!? ♥

I ♥ Barbie


ÄNTLIGEN!

Jag har äntligen skaffat träningskort! Det var nog något av det bästa jag gjort på länge.
Så jag antar att det kommer bli så att jag gymmar i stan med Johan och sedan går på pass här hemma.
Ett litet lyckorus fick jag allt när jag trippade ut från sportlife. Har velat det så länge men det har inte riktigt blivit av förens nu. Men bättre sent än aldrig!

Nu måste jag bara hitta riktigt snygga träningskläder också! ♥

my secret

Jag ska iväg på hemligt uppdrag snart, eller hemligt och hemligt. Det är bara min kille och de som kan skvallra till honom som inte får veta (därför jag inte skriver det här, då han läser). Ska ialla fall bli jättespännande och sjävklart berättar jag när det är färdigt! Vill bara få de klart så fort som möjligt, kan inte vänta tills jag får se hans ansiktsuttryck. Men samtidigt måste jag låta det ta sin tid så det blir bra! ♥


cinema

Detta är vad jag vill se på bio just nu! ♥
När jag läste Snabba cash önskade jag så att den skulle bli film, och så blev det ju! Dock har de jag känner som sett den sagt att den är långt ifrån lika grym som boken, men jag måste ändå se den!

Sen Prinsessan och grodan, jag älskar disneys prinsess filmer! Tycker deras filmer har varit rätt tråkiga senaste tiden och så äntligen kommer det en film som känns lite mer som när man var liten.
Köttbulle filmen vill jag se bara för att. Den verkar sådär lite smått efterbliven och såna filmer är oftast rätt kul att se på!

I helgen ska jag ialla fall se till att se Snabba cash med älsklingen, skulle egentligen gjort de förra helgen men biljetterna tog ju slut så himla snabbt. Får se till att vara lite snabbare denhär gången! ♥




Nu väntar jag på att klockan ska bli tio så Paradise Hotel ska börja!



snabb shopping

Idag körde jag en "Im 2 cool 4 school", jag hade varken ork eller lust idag. Någon är i stort behov av lov just nu.
Så istället för skolan tog jag en lite extra lång sovmorgon och sedan åkte jag till allum en sväng. Var ute efter ett par lackleggins och någon tröja, och jag hittade faktist allt!



¤ T-shirt "I think you...":  Gina 99 kr
¤ Lackleggins:  Gina 149 kr
¤ Randig kort t-shirt:  Bik Bok 149 kr.

Den lilla randiga är så otroligt härlig. Tyget är supermysigt och den är sådär luftig och "lätt". Lacklegginsen är faktiskt mina första, så jag får se hur jag trivs i dem. Men otroligt snyggt är det ialla fall! ♥ Så kommer nog använda dem flitigt!

U GOT ME GOOD

Me likeee!♥


RSS 2.0