<3

Jag känner mig på topp just nu! Trots att det är mycket i skolan går jag alltid med ett leende på läpparna till skolan, jag sitter hela kvällarna och plugga till prov, jag gör proven och sen that's it.

Helgerna är ialla fall de bästa på veckan. Då får jag tid till min älskling. Han som betyder mest för mig ♥
Vi hinner ju aldrig träffas på veckorna så helgern får bli vår tid. Så himla mysigt!

det står skrivet i stjärnorna

Jag har en jättehärlig dag! Vädret har varit helt underbart, sådär som de ska vara ♥
Det enda som fattades var älsklingen vid min sida. Men vi har hela sommaren på oss att göra allt de där mysiga man vill göra när värmen kommer. Jag längtar enorm mycket tills alla gräsmattor är gröna, för de bästa jag vet är nog att ligga i gräset och bara vara.

Vi har även bestämt att åka upp till sommarstugan en helg lite senare i Maj, eller jag har väll snarare bestämt. Som jag längtar! Ska bli så himla mysigt att bara vara han och jag, och förhoppningsvist fint väder! ♥ Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger, men jag älskar honom något så otroligt mycket. Det bästa är att vi alltid ställer upp för varandra och gör saker som båda vill. Jag hoppas det håller för alltid! ♥


 
Min favorit bild på oss!

längtan ♥

Har kommit hem från några dagar i Sthlm nu. Det har verkligen varit superkul men det är ändå skönt att vara hemma. Har saknat min lilla sötnos enormt mycket! ♥ Men samtidigt tror jag det är bra att vara ifrån varandra ibland. Så man får längta på riktigt. Ska träffa honom imorn på efftermiddagen, och innan dess har jag en hel del saker som ska hinnas med. Bland annat: körskolan, banken, stan, osv.

Hoppas på att vi gör något mysigt. Längesen vi var på bio och det finns en hel del filmer jag vill se! Men vi får se hur det blir med det. Imorgon blir det nog bara att jag åker hem till honom eller något. Men det är ju inte helt fel de heller. Har längtat efter att få ligga mot hans bröst o bara vara. ♥

RSS 2.0