I ♥ pink

Det är ett tag kvar tills jag fyller år, med gud så sugen jag är! Vill ha en perfekt födelsedag då min förra inte blev så lyckad. Har redan bestämt tema, ROSA såklart! ♥ Ska in till stan på onsda och kolla om de rosa skålarna och martini glasen finns kvar. Hoppas på det! Sen skulle det vara sött med drinkpinnarna också, men jag får se. Ska självklart inte köpa de bara för att jag vill ha de på min födelsedag utan även för att jag vill ha dem när jag flyttar. Allt detta underbart kommer från Lagerhaus.♥

Jag ser verkligen inte fram emot denna veckan. Det kommer vara så mycket och jag är så himla trött. Dock är det skönt med påsklovet! Har längtat efter det flera veckor, ska till Stockholm ju! Jag ♥ Sthlm. Ska hälsa på släkten. Tyvärr kommer jag inte få träffa min lilla sötnos på typ 1 ½ vecka då han jobbar de dagarna jag är hemma. Synd! Så vi får se till att ses nu i veckan för jag åker på fredag.


my day

Idag är det studiedag för min del vilket är superskönt!
Dock måste jag till tandläkarn, tandställningstandläkarn. Hoppas verkligen på att jag kan få den där himlans rälsen någon gång, skulle vara skönt att slippa vänta tills man är 50+!

Sen hade jag även tänk hinna med att gå och lämna mitt CV på lite ställen, är inte ett dugg sugen på dehär med jobb men man måste ju. Tråkigt nog.

Det bästa med dagen är att jag senare ska möta mammi på stan och titta efter klänning till balen. Hade köpt en på internet men den var inte alls så fin som jag trodde den skulle vara så det blir bara att leta vidare. Hoppas på att hitta en lagomfin, prinsessaktig klänning!

U must have this

Istället för att åka och träna tog jag bussen till Allum för att köpa ett nagellack jag fallit pladask för!
De är sådär härligt ljusblått/mint, me like. Dock håller jag på att vänja mig vid att inte ha nagellack hela tiden då det inte är så himla bra för naglarna. Men nästa gång jag målar naglarna blir det sjävklart det nya lacket!
Köpte även lite andra saker så som underlack och läppglans! Jag älskar HM:s läppglans, de sitter nästan lika bra som de lite dyrare, de har alltid massa fina färger och de kosta inte så mycket vilket är bra ifall man råkar tappa de för då spelar det inte så stor roll!


Gillar HM:s namn på varorna också. Nagellacket heter "U must have this" och läppglanset "Sweet love of mine" så himla sött!


Måste hinna med en del andra saker idag också. Ska antagligen övningsköra lite senare, satsar på körkort till sommarn vilket innebär att jag måste köra så mycket som möjligt och när jag har tid över plugga teori. Teorin kommer nog vara det svåraste för mig att lära mig, jag hatar att läsa och så måste man lära sig de. Det fastnar lixom inte i huvudet. Ska ju dock sitta på körskolan och göra provn på datan också, vilket jag tror kommer vara betydligt mycket bättre för mig.


1 underbart år ♥

Igår hade jag och älsklingen vår 1 års dag! ♥
Det var helt underbart mysigt, trots att jag var hur trött som helst.
Åkte hem till honom efter skolan och hade det mysigt, sedan in till stan där vi såg på bio, Percy Jackson. Den var rätt bra faktiskt, små saker som var lite konstiga men annars var den helt ok. Dock somnade jag en stund, men det gjorde inte så mycket, jag älskar att sova på min älsklings axel ♥

Jag älskar dej ♥


This is what I want!
Alla dessa snyggingar kommer från Chique.se och jag har svårt för att bestäma mig för vilken som faktiskt är snyggast! Vill helt enkelt ha allihopa.Det är synd att de är ett tag kvar tills man fyller år, annars hade antagligen alla dessa skönheter stått på önskelistan. Mest gillar jag nog den med hjärtat, och det två understa. Så vackra och jag gillar för de mesta inte guldfärgat. Fast självklart hade inte någon av de guldiga ringarna suttit fel på fingret. Åh, ge mig! ♥
love ♥

Jag har hela helgen försökt peppa mig inför nästan vecka som enligt mig antagligen kommer bli ett helvete!
Ska under tisdag, onsdag och torsdag skriva två tidningar varje dag, inte okej om man frågar mig.

Fick förresten hem en klänning i veckan som skulle likna min balklänning. Visst var den fin men inte alls som jag tänkt så den ska skickas tillbaka. Den var så himla mycket finare på bilden än i verkligheten och helt ärligt blev jag väldigt besviken. Men det är ju ett tag kvar så jag ska nog hitta någon jag gillar! (förhoppningsvis)

Det enda som känns bra med nästa vecka är min och sötnosens 1 årsdag ♥ Hoppas på att den kommer bli helt perfekt trots all stress. Vill att vi ska komma på nått lite extra mysigt att göra också, vill ju ha en dag att komma ihåg.RSS 2.0